Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor de webversie.
PTI PTI
2015#8
PTI
 

PTI introduceert TinyURL

Bij het doorgeven van meterstanden staat het gebruikersgemak voorop. Inmiddels doen steeds meer consumenten dat via smartphones. Daarom heeft PTI een SMS met een zogeheten TinyUrl ontwikkeld. Hiermee wordt automatisch de internetapplicatie geopend en kan de meterstand worden ingevuld. De TinyUrl is een verkorte versie van een URL. Zo wordt er bijvoorbeeld weergegeven: ‘pti.nl/contact’ in plaats van ‘https://www.pti.nl/nl/contact’.

Voor opnameverzoeken wordt, onder andere door de hoge attentiewaarde, steeds vaker SMS ingezet. Het voordeel van TinyUrl’s is dat berichten niet onnodig lang worden en vaak binnen één SMS bericht passen. Bovendien kan een TinyUrl gepersonaliseerd worden, waardoor de consument alleen de meterstand hoeft in te vullen. Dat is gebruikersgemak!


De eerste klant voor onze nieuwe PTI dienst TinyUrl is Vitens. Zij zijn onlangs gestart en nu al zeer succesvol. Binnenkort zet ook Evides TinyUrl in voor het sturen van opnameverzoeken via SMS.

Ultieme volleybalervaring

PTI is als maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren zeer betrokken bij alle activiteiten die de stichting initieert. Zo ook bij het jaarlijkse gala waar de veiling altijd goed is voor extra opbrengsten voor onderzoek naar spierziekte. PTI heeft daaraan een loyale bijdrage geleverd door aankoop van het item ‘ultieme volleybalervaring’.


WK Beachvolleybal

Dit hebben wij afgelopen voorjaar samen met relaties ingevuld tijdens het WK beachvolleybal. Topvolleybalster Manon Flier, ambassadeur van de stichting Spieren voor Spieren, was daarbij  aanwezig. Onze gasten hebben met haar gesproken over presteren op topniveau. Tijdens een volleybalclinic met het Nederlandse damesteam werden PTI medewerkers getraind om te focussen. Met name gaat het bij topsport over ‘focussen om resultaat te halen’. Voor PTI medewerkers en de dienstverlening aan u een thema dat wij steeds waar willen maken.


 
 


 
PTI


U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.

© 2015 Pincode Telenet B.V.
Korenmolenlaan 1c | 3447 GG Woerden
T +31 (0) 348 46 68 88 | helpdesk@pti.nl