GD Actueel Paard
Home        Nieuws        Agenda        Over de GD        Contact
   
 
Actie gratis PPID-test eindigt 31 oktober
Boehringer Ingelheim stelde ook dit jaar, in samenwerking met onder meer de GD, paardeneigenaren in de gelegenheid om in augustus, september en oktober paarden gratis te laten onderzoeken op pituitary pars intermedia dysfunction(PPID, vroeger de ziekte van Cushing genaamd) door middel van een bloedtest.

Deze actie hebben we vanaf juli dit jaar een aantal keer onder de aandacht gebracht. Ook de vakbladen en social media hebben veel aandacht aan de actie besteed. We kijken terug op een succesvolle samenwerking bij deze actie met Boehringer Ingelheim en de paardendierenartsen. Naar aanleiding van vragen uit het veld zal de GD in 2015, als vervolg hierop, een nieuw combinatiepakket lanceren: ACTH + insulineresistentie. Hierover ontvangt u op een later moment meer informatie.

Let op: de actie eindigt vrijdag 31 oktober 2014. Concreet houdt dit in dat inzendingen die uiterlijk zaterdag 1 november bij de GD binnenkomen nog in aanmerking komen voor de gratis test. Inzendingen die na zaterdag 1 november binnenkomen kunnen tegen het reguliere tarief in behandeling worden genomen.

Voor vragen kunt u terecht bij relatiebeheerder Petra Reijnen (p.reijnen@gddiergezondheid.nl/ 0570 - 66 05 55) of de klantenservice (kcapaard@gddiergezondheid.nl/ 0900-1770, optie 5).

  PPID  
GDDiergezondheid.nl   |   Contact   |   Disclaimer   |   Gegevens wijzigen   |   Afmelden
Volg ons op