Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier Wilt u de e-mailings van HKU altijd goed ontvangen? Voeg dan het e-mailadres: mailing@mailinglist.hku.nl toe aan uw contactpersonen.
HKU - Muziekagenda
HKU Muziekagenda HKU Utrechts Conservatorium
Mariaplaats 27-28, 3511 LL Utrecht
Beste Muziekliefhebber,

Wilt u een prettige avond met een goed concert beleven? Dan is er de komende maand genoeg om uit te kiezen. Bijvoorbeeld het blokfluitconcert op 15 maart, Café Operette, het studentenconcert op 4 april, voorspeelavonden, noem maar op. Op HKU Utrechts Conservatorium is ook april weer goed volgepland. Kortom, een maand om van te genieten!
DI 1
Concert duo "Ars Lunga" uit Armenia
Op dinsdag 1 april geeft cellist Aram Talalyan samen met zijn pianiste, Julietta Vardanyan, een concert. Het programma zal bestaan, naast muziek van Bach, Beethoven en Brahms, uit muziek van Armeense moderne componisten.
19:00
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
DO 3
$(titel) Lunchconcert Klassieke Zang
Stukken worden gepresenteerd door Anne Martha Schuitemaker, Christof Lacuelle, Elvire Beekhuizen en Elea Bekkers.
12:30
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
VR 4
Studentenconcert
Studenten van de klassieke afdeling van HKU Utrechts Conservatorium geven een concert met verscheidene stukken uit de romantiek en de 20e eeuw.
19:30
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
Iedere Maandag
Stadhuis Lunchconcert: Utrecht Internationale Stad van Muziek 2014
Gemeente Utrecht en HKU Utrechts Conservatorium vieren samen dat Utrecht zich in 2014 profileert als Internationale Stad van Muziek. Door, voor en met studenten van het conservatorium in de Grote Trouwzaal van het Stadhuis en de laatste maandag van de maand in het K&W gebouw.
12:00 tot 12:30
Grote Trouwzaal Stadhuis
MA 7 & DI 8
$(titel) Masterclass van broers Terlizzi
Vanuit Italië komen de broers Marco & Raffaele Terlizzi masterclass geven aan kamermuziek ensembles met piano. Uitvoerders: Marco Terlizzi (viool) en Raffaele Terlizzi (piano).
9:30 tot 16:30
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
VR 11
Baraná Wereldjazz Festival dag 1: Far Out France
Docent Mark Alban Lotz nodigt u uit voor een verrassende bijeenkomst in de wereld der muziek. Uitvoerders: Jean-Luc Thomas (fluiten), Mark Alban Lotz (fluiten) en anderen.
18:00
Rasa, Pauwstraat 1, Utrecht
reserveer
VR 11
$(titel) Voorspeelavond Piano
Studenten van Henry Kelder spelen stukken waar ze aan werken.
19:00
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
VR 11
Gran Partita
De Utrechtse Studenten Muziekacademie o.l.v. Bas Pollard zal op vrijdag 11 april 2014 de Gran Partita (K.361) van W.A. Mozart uitvoeren.
20:00
Kapel v/h conservatorium
MA 14
Kamermuziekconcert
Luister naar Makrokosmos III van George Crumb, uitgevoerd door Rio Watanabe en Anne Meijer (piano), en Andy Fu en Sven Hoscheit (slagwerk).
11:00
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
DI 15
Imperfect Harmony
Een documentaire over Louis Andriessen en de nieuwe compositie die hij schreef voor het Koninklijk Concertgebouw Orkest en hun 125-jarig jubileum concert. Met inleiding door Jurrien Sligter.
13:45
K&W-gebouw, K1.08
DI 15
$(titel) Voorspeelavond Harp
Studenten van Erika Waardenburg voeren stukken uit waar ze aan werken.
19:00
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
DI 15
$(titel) Blokfluitconcert
Elke maand geven studenten Blokfluit een concert met muziekstukken waar ze aan werken met hun docent Heiko ter Schegget.
19:00
Kapel v/h conservatorium
WO 16
$(titel) Voorspeelavond Cello
Studenten van Timora Rosler presenteren stukken waar ze aan werken.
19:30
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
DO 17
A Bit of Both Sides
Eindexamenconcert Bachelor Klassiek Zang. Het repertoire bestaat uit onder andere werken van Händel, Gounod, Menotti, Debussy en Sondheim.
19:30
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
DO 17
Music: Wild Series
Docent Mark Alban Lotz nodigt u uit voor een verrassende bijeenkomst in de wereld der muziek. Uitvoerders: Mark Alban Lotz (fluiten), Neco Novellas (vocal/gitaar), Stefan Schmid (piano/keyboards).
20:30
reserveer
DO 17
$(titel) Lunchconcert Klassieke Zang
Uitvoerders: Ksenija Celner, Anna Vala Ólafsdóttir en Stéphanie Héman. Het repertoire is nog een verrassing.
12:30
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
DI 22
Café Operette
Dates en drankjes met zangstudenten uit de vooropleiding, Bachelor 1e en 2e jaar, op muziek van Offenbach en Lehár tot Mackeben en Benatzky. En alles ertussenin...
19:30
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
WO 23
DO 24
Kamermuziek die je inspireert
Ensembles in verschillende samenstelling spelen repertoire van o.a. Beethoven, Mozart en Villa Lobos. Op 14 april is een programma van deze dagen te vinden op onze website. Programma onder voorbehoud.
12:30 tot 20:30 (wo) en 17:30 tot 20:30 (do)
J.M. Fentener van Vlissingenzaal
Alle concerten en evenementen zijn gratis en vinden plaats in een van beide gebouwen van HKU Utrechts Conservatorium, tenzij anders aangegeven. De concerten met een * zijn uitgelicht. Bekijk de actuele agenda op www.hku.nl/agendamuziek. HKU Utrechts Conservatorium is te vinden aan de Mariaplaats 27-28, Utrecht. Routebeschrijving.
© copyright HKU 2022 | Afmelden | Wijzig gegevens | Disclaimer
Dit is een uitgave van HKU. U ontvangt deze e-mail omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. Deze e-mail niet meer ontvangen? Klikt u dan op de afmeldlink hierboven. Als medewerker of student blijft u deze maandagenda automatisch ontvangen.