Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online.
Special: Op de bres voor MS
    
In deze editie
Actiejaar 'Op de bres voor MS'
MS Benefiet
Andere toekomstige evenementen
Evenementen tot nu toe
Actiejaar 'Op de bres voor MS'

De actie ’Op de bres voor MS’ begon bij Het Kamper Uien Koor en is al snel uitgebreid met groepen uit Zwolle en Raalte. Gezamenlijk organiseren ze in 2014 verschillende evenementen met als doel 50.000 euro op te halen voor onderzoek naar MS van het VUmc MS Centrum Amsterdam. In deze nieuwsbrief staan de verschillende evenementen die nog zullen plaatsvinden en ook verslagen  van evenementen die al plaats hebben gevonden. Naast deze grote evenementen zijn er gedurende het jaar nog heel veel kleinere acties geweest, zoals: verkoop van zelfgemaakte spullen op braderieën, optredens, groot prijzenfestival, spreekbeurten, haken voor MS, statiegeldactie, bingoavond en meer.

MS Benefiet
Overdag festival met fantastische artiesten, 's avonds spetterend theater concert.
26 oktober in Zwolle

Op zondag 26 oktober vindt in het Zwolse theater Odeon het MS benefiet plaats. Deze dag bestaat uit een Festival (12.30 tot 17.30 uur) inclusief kinderprogramma en een Theater Concert (20.00 tot 22.30 uur). 

Line up festival o.a.: Typhoon, Douwe Bob en Knarsetand

Line up kinderprogramma o.a.: Gnaffel en Muppetstuff

Line up concert o.a.: Popkoor Musing met Cindy Oudshoorn (Kayak) en het Thomas á Kempis orkest met gastoptredens van Humphrey Campbell en Edward Reekers (zanger Kayak)

Andere toekomstige evenementen
Muzikale marathon voor MS
12 december, Zwolle
Allerlei muzikanten spelen aan een stuk door muziek in Grandcafe Public. Er staan instrumenten en pianist (Menno Beier) speelt 12 uur mee. Menno wordt ondersteund door Cindy Oudshoorn (bekend van de Nederlandse band Kayak). Iedereen, die zich geroepen voelt om mee te spelen, is van harte welkom. Luisteraars natuurlijk ook!

Finale van het actiejaar 'Op de bres voor MS'
28 december, Kampen
De  finale van het actiejaar 'Op de bres voor MS' met medewerking van de diverse muizkanten en koren die in het afgelopen jaar zich voor dit goede doel hebben ingezet.
Evenementen tot nu toe
Kindermiddag
Op zaterdag 14 september werd een kindermiddag geoganiseerd op het Assendorperplein in Zwolle met diverse (muzikale) activiteiten voor kinderen.
Muziek Kampen Bandjesavond
Begin mei was er een bandjesavond in de Vier Jaargetijden met onder meer de Blue Finger Connection.
Muziek/veilingavond in Kampen, Zwolle en Heeten
Deze avond vond tegelijkertijd in Kampen, Zwolle en Raalte plaats. In Kampen trad in restaurant De Vier Jaargetijden de band Blue Finger Connection op en in de pauzes vond de veiling plaats. Er was een livestream met Raalte en Zwolle, zodat op elkaars veiling-items geboden kon worden.
kampen sail Sail Kampen
Het Kamper Uien Koor heeft op de zaterdag van Sail Kampen een muziekevenement georganiseerd. Er waren verschillende optredens en er werden lootjes en cadeautjes verkocht. Daarnaast vond er een uienpelwedstrijd plaats.
Start actiejaar tijdens nieuwjaarsreceptie van Kampen
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Kampen op 7 januari is het startsein gegeven voor de actie.
Direct naar

Online MS-magazine

Website VUmc MS Centrum Amsterdam

Helpt u mee!

Contact met VUmc voor patiënten

Wetenschappelijk onderzoek

Voor zorgverleners

 
Redactie

Dit is een uitgave voor patiënten, medewerkers en relaties van het VUmc MS Centrum Amsterdam. Voor vragen omtrent deze nieuwsbrief kunt u contact opnemen met het Bureau MS Centrum.

email: bureaumscentrum@vumc.nl
telefoon: 020 4449088

Aanmelden nieuwsbrief en/of gegevens aanpassen

Wilt u geen e-mail meer ontvangen? Meld u nu af.
VU medisch centrum