Wilt u in de toekomst geen e-mail van Tripolis Solutions ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Tripolis Solutions
Allereerst de beste wensen voor 2011!
Pixylon maakt email meetbaar, dynamisch en aantrekkelijk
Volg Tripolis via Twitter
 
Allereerst de beste wensen voor 2011!
JoostNienhuis

Door: Joost Nienhuis, CEO Tripolis Solutions

Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen en mogelijkheden ligt voor ons open. Terugkijkend op 2010 was het voor Tripolis een jaar vol met interessante ontwikkelingen en uitmuntende prestaties. Zo wonnen we met Tripolis Pixylon de "What's hot" innovatieprijs tijdens het "Sexy Email Event" van de Email Associatie, wat de waardering voor het nieuwe product zeker heeft gestimuleerd. Daarnaast hebben we als organisatie onze propositie naar de klanten toe waar gemaakt. De visie en de missie staan centraal in het bedienen van onze bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten.

Met de introductie van Tripolis Pixylon, de toegepaste technologie die email écht dynamisch en real-time maakt, introduceren we een waardevolle evolutie in de email marketing.

Email wordt steeds aantrekkelijker als communicatiemedium omdat de Return Of  Investment en conversie meetbaar is. Het wordt eenvoudiger voor marketeers om SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden) sales en marketing(communicatie)doelstellingen te formuleren op basis van de verworven inzichten die de nieuwe vorm van email biedt.

Lees meer
share on LinkedInshare on Twitter
 
Pixylon maakt email meetbaar, dynamisch en aantrekkelijk
pixylonbox

Email marketing wordt weer op de kaart gezet met de toevoeging van de nieuwe technologie en zet de ontvanger weer centraal. Pixylon zal in 2011 leiden tot meer invloed van email marketing en inspelen op de aankomende groei in de markt.

De tijd van irrelevante email is voorbij met Pixylon!

Lees meer
share on LinkedInshare on Twitter
 
In Memoriam: Stefan Witte
Stefan1

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat onze buitengewoon gewaardeerde collega en fijne vriend plotseling is overleden. Hij is slechts 26 jaar geworden.

In de afgelopen drie jaar hebben we hem leren kennen als een aimabele, intelligente en betrouwbare vent. We zullen zijn persoonlijkheid en talenten missen, en de herinnering aan hem en zijn werk in ere houden.

Lees meer
 
Volg Tripolis via Twitter
Twitter icon Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? 
Volg ons via ons zakelijk account: http://twitter.com/tripolis
Hier kun je het laatste nieuws vinden over Tripolis en haar producten, krijg je updates over waar we ons bevinden en lees je interessante posts over artikelen uit de wereld van emailmarketing.Lees meer
share on LinkedInshare on Twitter
   
Column Jeffrey Bleijendaal

 

 

Breidt u uw mailbestand uit door e-mailadressen aan te kopen?
De inzet van een effectieve zoekmachine marketing campagne kan vele malen goedkoper zijn én levert relevantere emailadressen!

Een emailadres is van grote waarde voor een organisatie die nieuwsbrieven verstuurd. Het kan gebruikt worden om de ontvanger te informeren, een relatie op te bouwen, maar uiteraard ook om omzet te genereren. Dit betekent dat het voor een organisatie belangrijk is om over een zo groot mogelijke database te beschikken met relevante emailadressen.

Lees meer
share on LinkedInshare on Twitter
Campagne van de maand


EasyToBook.com heeft, in samenwerking met haar bureau Ematters, een retargetingmethode opgezet en geoptimaliseerd. In deze methode wordt het klikgedrag van de reguliere nieuwsbriefabonnee op de website vastgelegd met Yahoo! Web Analytics. De verkregen data wordt, door een slimme integratie met Tripolis Dialogue, op contactniveau teruggekoppeld naar de database van Tripolis.

Lees meer
share on LinkedInshare on Twitter
Nieuwe klanten

De volgende merken hebben voor Tripolis gekozen:

 


 
 


Nieuwe partners 

© 2011 Tripolis Solutions Website Contact