Als je deze mail niet goed kunt lezen klik dan hier.
 
Bijeenkomsten voor foto- en videoliefhebbers.
De komende weken worden er een aantal interessante bijeenkomsten op het gebied van foto en video georganiseerd binnen HCC. 

Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. 

16 oktober Gouda: Digitale fotografie

Aan de hand van enkele basisprincipes voor fotografie gaan we samen zoeken naar de mogelijkheden voor het maken van een zo goed mogelijke foto m.b.v. een digitale camera zonder daarbij in technische details te treden. We besteden aandacht aan de (on)mogelijkheden van een digitale camera, aan het onderwerp “expositie” en tenslotte kijken we hoe we foto’s kunnen beheren en exporteren. De presentatie probeert een interactie op te zetten tussen presentator en deelnemers, dus breng je camera mee. 

Klik hier voor de complete informatie. 

17 oktober Vlissingen: Werkgroep beeldbewerking

Het thema is, hoe maak je nu een aantrekkelijke animatie 

Klik hier voor de complete informatie. 

17 oktober Venlo: Fotowerkgroep bijeenkomst

Voor leden met interesse en passie voor digitale fotografie is op deze bijeenkomst ‘de’ gelegenheid om als fotowerkgroep samen te komen en elkaars kennis en handigheid op dit gebied te kunnen delen. 
Onder leiding van werkgroep coördinator Henk Hovens bewerken we foto's in Adobe Photoshop CS6 en CC, waarbij er ook soms gebruik gemaakt wordt van Adobe illustrator. 

Klik hier voor de complete informatie. 

17 oktober Zwolle: Open Leerdag

Studenten van Landstede ICT-College zullen presentaties geven over diverse digitale onderwerpen. Mogelijke onderwerpen die dan aan de orde kunnen komen, zijn: Ransomware, LibreOffice, Photoshop, Phising mail, Windows 10-update, Smartphones, Internet of things, Externe opslag en Virtualisatie. Daarnaast introduceren zij de Virtual bril. 

Klik hier voor de complete informatie.
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.