Als je deze mail niet goed kunt lezen klik dan hier.
 
Nieuwsbrief Extra
december 2016
Aanvulling uitnodiging 17 december

Peter stuurde nog wat informatie door vanwege de presentatie van aanstaande zaterdag:
"We gaan het hebben over luchtvaartkaarten van bv. Jeppesen. We laten zien welke gegevens er uit te halen zijn om veilig te kunnen vliegen en dat doen we aan de hand van een korte vlucht van Las Vegas naar Los Angeles met de nieuwste B757-200 (versie 2) van FlightFactor voor X-Plane.

De nadering van LAX is bijzonder vanwege de omringende bergen waarvan enkele meer dan 3000m hoogte en de kaartjes zijn dan ook onmisbaar. De vlucht zelf is niet te lang, zodat er ook voldoende ruimte is voor de pre-flight fase.

Voor Los Angeles maken we gebruik van de add-on scenery van Funner Flight, dezelfde ontwikkelaars die ook JFK hebben gedaan. Uiteraard wordt ons verhaal weer begeleid door mooie plaatjes en dito PowerPoint van de hand van Paul Ranzijn."

 
Herinstallatie van P3D
Joop Mak van de Flight Simulator Groep Groningen is zo attent geweest om een handleiding te schrijven over de herinstallatie van P3D. U vindt zijn verhaal op de website van FSGG en u kunt er ongetwijfeld uw voordeel mee doen. Uiteraard dank aan Joop namens heel wat flightsimmers.
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.