Wilt u in de toekomst geen e-mail van Tripolis Solutions ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Tripolis Solutions Nieuwsbrief - September 2011
Wat is uw favoriete Tripolis Feature?
EasyToBook.com en Ematters winnen E-mail Marketing Award 2011
Innovatie e-mailmarketing praktisch en datagedreven
Nieuwe Code E-mail – codewoord transparantie
Volg Tripolis Solutions op Twitter en Facebook
 
Wat is uw favoriete Tripolis Feature?
JoostNienhuis Deze week stond voor Tripolis Solutions in het teken van de dmexco in Keulen, een toonaangevend internationaal evenement voor iedereen die werkzaam is in de wereldwijde digitale marketing en media-industrie. Tijdens een speaker slot met ruim 200 enthousiaste aanwezigen, hebben we aan de hand van live voorbeelden de mogelijkheden van real-time en dynamische e-mail met Pixylon gepresenteerd. Een succesvolle dag waarbij de ins en outs van e-mailmarketing 3.0 opnieuw goed op de kaart zijn gezet.

Lees meer
 
EasyToBook.com en Ematters winnen E-mail Marketing Award 2011
emma2011 Tijdens de 10e Nationale E-mailmarketing conferentie in Utrecht, hebben genomineerden Easytobook.com en Ematters met de ‘EasyToBook.com TripAssistant e-mail’ de E-mail Marketing Award 2011 gewonnen! In samenwerking met Ematters, een van de Tripolis Gold Partners, presenteerde Wouter Blok, CMO van EasyToBook.com de case ‘Voorpret begint met de EasyToBook.com TripAssistant e-mail’, een volledig geautomatiseerde en maximaal gepersonaliseerde e-mailcampagne.

facebook twitter linkedin hyves 

Lees meer
 
Innovatie e-mailmarketing praktisch en datagedreven
realtime Real-time content, samenwerking tussen e-mailprogramma’s en het snel aantonen van de waarde van innovaties zullen kenmerkend zijn voor e-mailmarketing en de oplossingen die hiervoor gebruikt worden van de komende tijd. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau Forrester. Huidige innovaties spelen daarbij in op praktische en datagedreven natuur van e-mailmarketing.

facebook twitter linkedin hyves 

Lees meer
 
Nieuwe Code E-mail – codewoord transparantie
code_email Bedrijven gaan transparanter informeren over hun e-mailmarketing richting consumenten. De DDMA en Thuiswinkel.org actualiseren daarmee de eigen regels en eisen. Dit was noodzakelijke om in lijn te komen met technologische ontwikkelingen en strengere wettelijke eisen. DDMA en Thuiswinkel.org hebben in samenwerking met werkgeverskoepel VNO-NCW een nieuwe Code E-mail opgesteld die vanaf 1 januari 2012 in werking treedt.

facebook twitter linkedin hyves 

Lees meer
 
Volg Tripolis Solutions op Twitter en Facebook
socialmedia Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen e-mailmarketing? Volg ons via Twitter en ‘like’ Tripolis op Facebook. Met enige regelmaat plaatsen wij hier nieuws over Tripolis Solutions en haar producten, updates over waar we ons bevinden en lees je interessante posts over artikelen uit de wereld van e-mailmarketing. 
   

Click here to get the Tripolis App!

Tripolis Feature of the Month

Selecteer online RSS feeds en importeer deze rechtstreeks in Tripolis Dialogue.

Dialogue maakt een automatische conversie naar losstaande nieuwsartikelen, welke allen individueel bewerkt en direct in de nieuwsbrief geplaatst kunnen worden.

Column van de maand: 'Allemaal verbonden'
michiel Je kent iemand. Uit je database. Dit kan zijn een e-mailadres, al dan niet verrijkt met achterliggende gegevens. Een gebruikersnaam op twitter, of een NAW component. Er is in ieder geval ‘contact’. Dus, als je een vraag mocht stellen aan dat contact, wat zou die vraag dan zijn?

facebook twitter linkedin hyves 

Lees meer
Nieuwe klanten

De volgende merken hebben voor Tripolis gekozen:

© 2011 Tripolis Solutions Website Contact
Tripolis Solutions Privacy Waarborg